NKBM očekuje 28 milijuna eura dobiti

Bez autora
Mar 03 2011

Nova Kreditna banka Maribor (NKBM) očekuje da će na kraju ove godine čista dobit na razini grupe iznositi 28 milijuna eura, a na razini banke nešto više od 11 milijuna eura. Bilančnu svotu Grupe NKBM namjeravaju povećati na približno 5,9 milijardi eura, dok će dobit iz redovnog poslovanja iznositi oko 33,9 milijuna eura. Nadzorni odbor NKBM-a na sjednici u ponedjeljak upoznao se s nerevidiranim rezultatima poslovanja banke i grupe za 2010., a uprava je jučer poručila da će nerevidirani poslovni rezultati biti objavljeni 15. ožujka. Postupak uvrštenja dionica NKBM-a na Varšavsku burzu bit će zaključen u 2. kvartalu 2011.

NKBM očekuje 28 milijuna eura dobitiNova Kreditna banka Maribor (NKBM) očekuje da će na kraju ove godine čista dobit na razini grupe iznositi 28 milijuna eura, a na razini banke nešto više od 11 milijuna eura.

Bilančnu svotu Grupe NKBM namjeravaju povećati na približno 5,9 milijardi eura, dok će dobit iz redovnog poslovanja iznositi oko 33,9 milijuna eura.

Nadzorni odbor NKBM-a na sjednici u ponedjeljak upoznao se s nerevidiranim rezultatima poslovanja banke i grupe za 2010., a uprava je jučer poručila da će nerevidirani poslovni rezultati biti objavljeni 15. ožujka. Postupak uvrštenja dionica NKBM-a na Varšavsku burzu bit će zaključen u 2. kvartalu 2011.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik